Hyppyryhmä 14–22-v.

Hyppyryhmä v. 2006–1998 syntyneille

Ryhmän ohjelmassa on monipuolista ja hyppäämiseen tähtäävää harjoittelua.

14–15-vuotiaiden ikävaiheessa pidetään harjoittelussa mukana kaikkien hyppylajien tekniikat sekä muu lajinomainen harjoittelu. Ominaisuusharjoittelu on monipuolista ja siihen sisältyy loikkimista, juoksemista, heittämistä, voimaharjoittelua ja muiden hyppäämistä tukevien lajien harjoittelua.

16–22-vuotiaiden treenissä syvennetään valitun lajin harjoittelua kohti lajianalyysin mukaista harjoittelua. Ominaisuusharjoittelu säilyy monipuolisena ja yksilön mukaiseen harjoitteluun aletaan kiinnittää enemmän huomiota.

Lisäksi seuralla on käytettävissä kattavat lääkärin, hierojan ja fysioterapeutin palvelut, joihin ryhmien urheilijoilla on nopea pääsy.

Valmennusmaksu sisältää henkilökohtaisen valmennuksen, yleisurheilulisenssin, ilmoittautumismaksut SM-kilpailuihin, henkilökohtaisen ohjelmoinnin, nettipohjaisen harjoituspäiväkirjan, fyysiset testit kaksi kertaa vuodessa sekä Janan jäsenmaksun.

Valmentajat

Jari Kataja (pituus, 3-loikka, korkeus)
Marko Ahtiainen (seiväs)
Jouko Koskinen (seiväs, korkeus)

Harjoitusajat ja -paikat (alk. viikosta 41)

tiistai 18.00–20.00 liikuntahalli, tekniikka (3-loikka, pituus)
keskiviikko klo 18.00–19.30 liikuntahalli, tekniikka
torstai klo 17.00–18.30 Kuumolatalo, puntti
perjantai klo 16.30–18.00 liikuntahalli, vedot + tekniikka

Seiväsharjoittelu toteutetaan säännöllisinä kahden päivän intensiivijaksoina.

HINTA JA LASKUTUS

Valmennuksen hinta on 90 e/kk, laskutus 3 kk:n välein. Laskutusaika on 11 kk/vuosi. Lasku lähetetään sähköpostilla, paperilaskusta veloitetaan 5 e/lasku. Maksumuistutus lähetetään paperilaskuna, jolloin laskuun lisätään 5 euron maksumuistutuslisä.

Jos kuukausimaksullisessa toiminnassa (ryhmästä riippumatta) on mukana useampia saman perheen lapsia, toisen tai tätä useamman maksusta annetaan sisaralennusta 8 e/kk. Vanhemmat ilmoittavat alennuksen laskemista varten ilmoittautumisen yhteydessä sisaruksen/sisarusten nimet, harjoituskertojen määrän sekä ryhmän. Alennus voidaan myöntää, kun sisaruksilla on valittuna ryhmän maksimiharjoitusmäärä.

Jos urheilija lopettaa ryhmässä käymisen kesken kauden, on lopettamisesta ilmoitettava toimistolle mielellään sähköpostilla (ks. yhteystiedot alla), muuten laskutamme normaalisti kauden loppuun.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittaudu mukaan ryhmään soittamalla valmennuspäällikkö Jari Katajalle.

Tiedustelut: Jari Kataja, jari.kataja(at)janakkalanjana.info, puh. 041 513 6799