Valmennusryhmä 18–23-v.

Valmennusryhmä 18–23-vuotiaille (s. 1996–2001)

Kansalliseen kärkeen tähtäävä valmennusryhmä, jossa jokaiselle tehdään oman lajinsa lajianalyysiin perustuva vuosiohjelma.

Tekniikkavalmennuksessa käytetään seuran eri lajien valmentajia hyödyksi
Heitot: Mikko Halvari, Jari Kataja
Kävely: Juha Kinnunen
Seiväs: Marko Ahtiainen, Jouko Koskinen
Pituussuuntaiset hypyt: Jari Kataja
Pika- ja aitajuoksut: Jari Kataja

Kesäkauden 2018 harjoitukset:
Valmentaja ilmoittaa harjoitusajat harjoitusohjelmissa

Ryhmän valmentaja: Jari Kataja, puh. 041 513 6799, jari.kataja(at)janakkalanjana.info

Lisäksi seuralla on käytettävissä kattavat lääkärin, hierojan ja fysioterapeutin palvelut, joihin ryhmien urheilijoilla on nopea pääsy.

Valmennuksen hinta on 90 e/kk, laskutus 3 kk:n välein. Laskutusaika on 11 kk/vuosi. Lasku lähetetään sähköpostilla, paperilaskusta veloitetaan 5 e/lasku. Maksumuistutus lähetetään paperilaskuna, jolloin laskuun lisätään 5 euron maksumuistutuslisä.

Valmennusmaksu sisältää henkilökohtaisen valmennuksen, yleisurheilulisenssin, ilmoittautumismaksut SM-kilpailuihin, henkilökohtaisen ohjelmoinnin, nettipohjaisen harjoituspäiväkirjan, fyysiset testit kaksi kertaa vuodessa sekä Janan jäsenmaksun.

Jos kuukausimaksullisessa toiminnassa (ryhmästä riippumatta) on mukana useampia saman perheen lapsia, toisen tai tätä useamman maksusta annetaan sisaralennusta 8 e/kk. Vanhemmat ilmoittavat alennuksen laskemista varten ilmoittautumisen yhteydessä sisaruksen/sisarusten nimet, harjoituskertojen määrän sekä ryhmän. Alennus voidaan myöntää, kun sisaruksilla on valittuna ryhmän maksimiharjoitusmäärä.

Jos urheilija lopettaa ryhmässä käymisen kesken kauden, on lopettamisesta ilmoitettava toimistolle mielellään sähköpostilla (ks. yhteystiedot alla), muuten laskutamme normaalisti kauden loppuun.

Ilmoittaudu mukaan ryhmään soittamalla valmennuspäällikkö Jari Katajalle.

Tiedustelut: Jari Kataja, jari.kataja(at)janakkalanjana.info, puh. 041 513 6799