Janakkalan Jana ry Yleisurheilu

Arvoseteleillä maksaminen

Ilves Trail Run -tapahtuman ilmoittautumismaksun voi maksaa myös Edenredin Virikeseteleillä tai mobiilimaksulla MyEdenred-palvelussa tai Smartumin Liikunta- ja kulttuuriseteleillä tai Saldolla. Tarkistathan, että seteleillä on vielä voimassaoloaikaa! Smartum-korttimaksuja emme valitettavasti voi ottaa vastaan kisapaikalla tai toimistolla.

Huomioithan, että lähettämiesi liikunta- tai kulttuuriseteleiden tulee kattaa koko osallistumismaksusi tai jäljelle jäävä osa tulee maksaa käteisenä. Arvoseteleistä ei saa palauttaa rahaa, jos lähetät niitä yli osallistumismaksusumman verran. Maksun voi kuitenkin maksaa seteleillä, vaikka maksu ei mene tasan setelin arvon kanssa, mutta silloin setelien arvon tulee ylittää osallistumismaksun suuruus.

Seteleiden lähettäminen postitse: Lähetä setelit saamasi laskun eräpäivään mennessä (jos lasku on jo erääntynyt, toimi mahdollisimman nopeasti). Maksaessasi osallistumismaksusi arvoseteleillä tulisi seteleiden olla perillä postitse viimeistään 2.5.2018. Liitä mukaan ilmoittautumisen vahvistussähköpostin tulostus (tai paperilla nimi ja sarja) sekä riittävä määrä arvoseteleitä. Muistathan kirjoittaa kaikkien arvosetelien taakse tarvittavat tiedot (työnantaja, allekirjoitus). Huom! Lähetät seteleitä postitse vain omalla vastuullasi.

Setelit postitetaan ilmoittautumistietojen kanssa osoitteeseen:
Janakkalan Jana yleisurheilu / Ilves Trail Run, Kuumolantie 11, 14200 Turenki.

Smartumin Saldolla tai Edenredin mobiilimaksulla maksaminen: Voit maksaa Smartumin saldolla tai Edenredin mobiilimaksulla ohjeen mukaan. Tämän jälkeen kuitin maksusta voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen: pirjo.rattya@gmail.com

Smartum Saldo -verkkomaksaminen

Edenred Mobiilimaksu

Ilmoittautuminen ja maksaminen arvoseteleillä:

  • Tee ensin ilmoittautuminen Juoksija-lehden internetsivujen kautta (www.juoksija-lehti.fi) sivuilla annettujen ohjeiden mukaisesti.
  • Kun olet ilmoittautunut, saat vahvistuksen ilmoittautumisesta ja ohjeet maksamisesta sähköpostisiisi.
  • Tulosta sähköposti ilmoittautumistietoineen ja lähetä se sekä oikea määrä arvoseteleitä Jana yleisurheilun toimistolle. Varmista, että olet kirjoittanut kaikkien seteleiden kääntöpuolelle tarvittavat tiedot!
  • Ilmoittautumismaksu kuitataan maksetuksi, kun setelit on vastaanotettu. Tällöin ilmoittautumisesi näkyy myös tapahtuman osallistujalistassa. Maksut tarkistetaan noin viikon välein.