Pika- ja aitajuoksuryhmä 14–22-v.

Valmennusryhmä v. 2006–1998 syntyneille

Ryhmän ohjelmassa on monipuolista, pika-aitajuoksuihih tähtäävää harjoittelua.

14–15-vuotiaiden ikävaiheessa pidetään harjoittelussa mukana kaikkien juoksumatkojen (100–400 m) harjoittelu sekä aitamatkat.

Ominaisuusharjoittelu on monipuolista, johon sisältyy loikkimista, heittämistä, voimaharjoittelua ja muiden juoksemista tukevien lajien harjoittelua.

16–22-vuotiaiden treeneissä syvennetään valitun lajin harjoittelua kohti lajianalyysin mukaistan harjoittelua. Ominaisuusharjoittelu säilyy monipuolisena ja yksilön mukaiseen harjoitteluun aletaan kiinnittää enemmän huomiota.

Lisäksi seuralla on käytettävissä kattavat lääkärin, hierojan ja fysioterapeutin palvelut, joihin ryhmien urheilijoilla on nopea pääsy.

Valmennusmaksu sisältää henkilökohtaisen valmennuksen, yleisurheilulisenssin, ilmoittautumismaksut SM-kilpailuihin, henkilökohtaisen ohjelmoinnin, nettipohjaisen harjoituspäiväkirjan, fyysiset testit kaksi kertaa vuodessa sekä Janan jäsenmaksun.

VALMENTAJA

Arto Nousianen

Harjoitusajat JA -PAIKAT

maanantai klo 17.00–18.30 Liinalampi
tiistai klo 18.30–20.00 Kuumola (puntti)
torstai klo 16.30–18.00 Liinalampi
perjantai klo 18.00–19.30 Liinalampi (Petterin treeni)

HINTA JA LASKUTUS

Valmennuksen hinta on 90 e/kk, laskutus 3 kk:n välein. Laskutusaika on 11 kk/vuosi. Lasku lähetetään sähköpostilla, paperilaskusta veloitetaan 5 e/lasku. Maksumuistutus lähetetään paperilaskuna, jolloin laskuun lisätään 5 euron maksumuistutuslisä.

Jos kuukausimaksullisessa toiminnassa (ryhmästä riippumatta) on mukana useampia saman perheen lapsia, toisen tai tätä useamman maksusta annetaan sisaralennusta 8 e/kk. Vanhemmat ilmoittavat alennuksen laskemista varten ilmoittautumisen yhteydessä sisaruksen/sisarusten nimet, harjoituskertojen määrän sekä ryhmän. Alennus voidaan myöntää, kun sisaruksilla on valittuna ryhmän maksimiharjoitusmäärä.

Jos urheilija lopettaa ryhmässä käymisen kesken kauden, on lopettamisesta ilmoitettava toimistolle mielellään sähköpostilla (ks. yhteystiedot alla), muuten laskutamme normaalisti kauden loppuun.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittaudu mukaan ryhmään soittamalla valmennuspäällikkö Jari Katajalle.

Tiedustelut: Jari Kataja, jari.kataja(at)janakkalanjana.info, puh. 041 513 6799