Janakkalan Jana ry Yleisurheilu

Pika- ja aitajuoksuryhmä 14–22-v.

Valmennusryhmä v. 2007–1999 syntyneille

Ryhmän ohjelmassa on monipuolista, pika-aitajuoksuihih tähtäävää harjoittelua.

14–15-vuotiaiden ikävaiheessa pidetään harjoittelussa mukana kaikkien juoksumatkojen (100–400 m) harjoittelu sekä aitamatkat.

Ominaisuusharjoittelu on monipuolista, johon sisältyy loikkimista, heittämistä, voimaharjoittelua ja muiden juoksemista tukevien lajien harjoittelua.

16–22-vuotiaiden treeneissä syvennetään valitun lajin harjoittelua kohti lajianalyysin mukaistan harjoittelua. Ominaisuusharjoittelu säilyy monipuolisena ja yksilön mukaiseen harjoitteluun aletaan kiinnittää enemmän huomiota.

Lisäksi seuralla on käytettävissä kattavat lääkärin, hierojan ja fysioterapeutin palvelut, joihin ryhmien urheilijoilla on nopea pääsy.

Valmennusmaksu sisältää henkilökohtaisen valmennuksen, yleisurheilulisenssin, ilmoittautumismaksut SM-kilpailuihin, henkilökohtaisen ohjelmoinnin, nettipohjaisen harjoituspäiväkirjan, fyysiset testit kaksi kertaa vuodessa sekä Janan jäsenmaksun.

VALMENTAJAt

Arto Nousianen, Petteri Aalto, Esa Virkki, Marko Viljanen ja Janne Sorvari

Harjoitusajat JA -PAIKAT
  • maanantai klo 16.30–18.00 Liikuntahallin juoksusuora (Arto Nousiainen)
  • tiistai klo 18.00–19.30 Turengin yhteiskoulun alasali (Esa Virkki) 14–15-v.
  • keskiviikko klo 16.30–18.00 Liikuntahallin juoksusuora (Arto Nousiainen)
  • torstai klo 18.00–19.30 Kuumola voima (Marko Viljanen ja Janne Sorvari) 14–15-v.
  • perjantai klo 18.00–19.30 Turengin yhteiskoulun alasali (Petteri Aalto)
HINTA JA LASKUTUS

Valmennuksen hinta on 90 e/kk, laskutus 3 kk:n välein. Laskutusaika on 11 kk/vuosi. Lasku lähetetään sähköpostilla, paperilaskusta veloitetaan 5 e/lasku. Maksumuistutus lähetetään paperilaskuna, jolloin laskuun lisätään 5 euron maksumuistutuslisä.

Jos kuukausimaksullisessa toiminnassa (ryhmästä riippumatta) on mukana useampia saman perheen lapsia, toisen tai tätä useamman maksusta annetaan sisaralennusta 8 e/kk. Vanhemmat ilmoittavat alennuksen laskemista varten ilmoittautumisen yhteydessä sisaruksen/sisarusten nimet, harjoituskertojen määrän sekä ryhmän. Alennus voidaan myöntää, kun sisaruksilla on valittuna ryhmän maksimiharjoitusmäärä.

Jos urheilija lopettaa ryhmässä käymisen kesken kauden, on lopettamisesta ilmoitettava toimistolle mielellään sähköpostilla (ks. yhteystiedot alla), muuten laskutamme normaalisti kauden loppuun.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittaudu mukaan ryhmään soittamalla valmennuspäällikkö Jari Katajalle.

Tiedustelut: Jari Kataja, jari.kataja(at)janakkalanjana.info, puh. 041 513 6799