Heittoryhmä 14–22-v.

Heittoryhmä v. 2006–1998 syntyneille

Heittoryhmän 14–15-vuotiaiden harjoittelussa huomioidaan kaikkien heittolajien tekniikat sekä muu lajinomainen harjoittelu. Tämän lisäksi myös ominaisuusharjoittelu on monipuolista sisältäen loikkimisen, juoksemisen, voimaharjoittelun sekä muiden heittämistä tukevien lajien harjoittelun.

16–22-vuotiaiden treenissä syvennetään valitun lajin harjoittelua kohti lajianalyysin mukaista harjoittelua. Ominaisuusharjoittelu säilyy monipuolisena ja yksilön mukaiseen harjoitteluun aletaan kiinnittää enemmän huomiota.

Lisäksi seuralla on käytettävissä kattavat lääkärin, hierojan ja fysioterapeutin palvelut, joihin ryhmien urheilijoilla on nopea pääsy.

Valmennusmaksu sisältää henkilökohtaisen valmennuksen, yleisurheilulisenssin, ilmoittautumismaksut SM-kilpailuihin, henkilökohtaisen ohjelmoinnin, nettipohjaisen harjoituspäiväkirjan, fyysiset testit kaksi kertaa vuodessa sekä Janan jäsenmaksun.

Valmentajat

Jari Kataja (yli 17-v. kiekko, kuula.)
Ville Halvari (alle 17-v. kaikki heitot)
Pasi Kuusinen (yli 17-v. keihäs)

Harjoitusajat ja paikat (alk. viikosta 41)

maanantai klo 17.00–18.30 Kuumolatalo (puntti)
tiistai 18.00–20.00 liikuntahalli (heitot 14–16-v.)
torstai 19.30–21.00 liikuntahalli (heitot 17-v. ja vanhemmat)
perjantai klo 18.00–19.30 liikuntahalli (vedot + fysiikka)

Hinta ja laskutus

Valmennuksen hinta on 90 e/kk, laskutus 3 kk:n välein. Laskutusaika on 11 kk/vuosi. Lasku lähetetään sähköpostilla, paperilaskusta veloitetaan 5 e/lasku. Maksumuistutus lähetetään paperilaskuna, jolloin laskuun lisätään 5 euron maksumuistutuslisä.

Jos kuukausimaksullisessa toiminnassa (ryhmästä riippumatta) on mukana useampia saman perheen lapsia, toisen tai tätä useamman maksusta annetaan sisaralennusta 8 e/kk. Vanhemmat ilmoittavat alennuksen laskemista varten ilmoittautumisen yhteydessä sisaruksen/sisarusten nimet, harjoituskertojen määrän sekä ryhmän. Alennus voidaan myöntää, kun sisaruksilla on valittuna ryhmän maksimiharjoitusmäärä.

Jos urheilija lopettaa ryhmässä käymisen kesken kauden, on lopettamisesta ilmoitettava toimistolle mielellään sähköpostilla (ks. yhteystiedot alla), muuten laskutamme normaalisti kauden loppuun.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittaudu mukaan ryhmään soittamalla valmennuspäällikkö Jari Katajalle.

Tiedustelut: Jari Kataja, jari.kataja(at)janakkalanjana.info, puh. 041 513 6799