Janakkalan Jana ry Yleisurheilu

Yleisurheiluklubi

Syksyllä 2017 starttasi uusi, aikuisille tarkoitettu ryhmä, jossa harjoitellaan yleisurheilulajeja viikoittain valmentajan johdolla. Ryhmäläisille tehdään myös viikottainen harjoitusohjelma.

Ryhmä sopii aktiivisille aikuisyleisurheilijoille sekä niille, jotka ovat kiinnostuneet aloittamaan yleisurheilun. Vanhaa pohjaa yleisurheilusta ei tarvita, uuden oppimisen halu riittää!

Yu-klubin tavoitteena on mahdollistaa monipuolinen kuntoilu yleisurheilun monipuolisessa maailmassa. Treeneissä opitaan käytännössä perusteet eri yleisurheilulajeista sekä lisäksi saadaan haastetta omaan harjoitteluun.

Klubi treenaa talvikaudella kolme kertaa viikossa yhteisharjoituksessa valmentajan johdolla. Halukkaille tehdään harjoitusohjelmat ja varmistetaan tekniikkavalmennus.

Harjoitusajat ja -paikka

Kesällä 2022 treenit Turengissa

  • maanantai klo 19.00-20.30 Liinalammen urheilukenttä
  • keskiviikko klo 19.00-20.30 Liinalammen urheilukenttä

Valmentajina  Jarmo Väisänen ja Auvo Pasanen

YU-KLUBIPaketit

Hinnat kaudelle 2021–2022:

– 50 e/kk harjoitukset ja valmennus harjoituksissa (3 krt/vko)
– Henkilökohtainen harjoitusohjelma 20 e/kk

Ryhmä laskutetaan kuukauden välein sähköpostilaskulla.

Aikuisten toiminnassa maksuvälineinä käyvät myös Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit, Smartumin saldo, Edenredin virikesetelit ja mobiilimaksu sekä ePassi-verkkomaksu. Jos maksat arvoseteleillä, varaa maksu mukaan ensimmäisellä kerralla. Jos maksat Smartumin saldolla tai Edenredin mobiilimaksulla, lähetä kuitti maksusta sähköpostilla.