Valmennusryhmä 14–17-v.

Vuosina 2001–2004 syntyneille.

Nuorisovalmennuksen ryhmä harjoittelee yleisurheilulajeja sekä fyysisiä ominaisuuksia valmentajan johdolla neljä kertaa viikossa. Urheilijoille laaditaan myös henkilökohtainen harjoitusohjelma viikoittain.

Kiinnostaako sinua haastavat harjoitukset, uusien lajitaitojen oppiminen, oman kunnon kehittäminen ja treenaaminen ryhmässä? Jos vastasit kyllä, on ryhmä oikea paikka sinulle.

Harjoitukset ovat tehty monipuolisiksi eri ominaisuuksia kehittäviksi. Ryhmässä opit lajitaitojen lisäksi kehonhallintaa sekä punttitekniikat.

Kesäkauden 2018 harjoitusajat:
maanantai 17.00-18.30 tekniikka Liinalampi
tiistai 17.00-18.30 puntti, Kuumola
torstai 17.00-18.30 tekniikka, Liinalampi
perjantai 18.00-20.00 vedot, Liinalampi

Ryhmän valmentaja: Jari Kataja, puh. 041 513 6799 jari.kataja(at)janakkalanjana.info

Lisäksi seuralla on käytettävissä kattavat lääkärin, hierojan ja fysioterapeutin palvelut, joihin ryhmien urheilijoilla on nopea pääsy.

Valmennuksen hinta on 80 e/kk, laskutus 3 kk:n välein. Laskutusaika on 11 kk/vuosi. Lasku lähetetään sähköpostilla, paperilaskusta veloitetaan 5 e/lasku. Maksumuistutus lähetetään paperilaskuna, jolloin laskuun lisätään 5 euron maksumuistutuslisä.

Valmennusmaksu sisältää henkilökohtaisen valmennuksen, yleisurheilulisenssin, vakuutuksen, ilmoittautumismaksut pm- sekä SM-kilpailuihin, henkilökohtaisen ohjelmoinnin, nettipohjaisen harjoituspäiväkirjan, fyysiset testit kaksi kertaa vuodessa sekä Janan jäsenmaksun 5 e/vuosi.

Jos kuukausimaksullisessa toiminnassa (ryhmästä riippumatta) on mukana useampia saman perheen lapsia, toisen tai tätä useamman maksusta annetaan sisaralennusta 8 e/kk. Vanhemmat ilmoittavat alennuksen laskemista varten ilmoittautumisen yhteydessä sisaruksen/sisarusten nimet, harjoituskertojen määrän sekä ryhmän. Alennus voidaan myöntää, kun sisaruksilla on valittuna ryhmän maksimiharjoitusmäärä.

Jos urheilija lopettaa ryhmässä käymisen kesken kauden, on lopettamisesta ilmoitettava toimistolle (ks. yhteystiedot alla), muuten laskutamme normaalisti kauden loppuun.

Ilmoittaudu mukaan ryhmään

HUOM! Ryhmän info tilaisuus pidetään torstaina 5.10. klo 18.30 Kuumolatalon kahviossa (Kuumolatie 11, Turenki).

Tiedustelut:
Jari Kataja, jari.kataja(at)janakkalanjana.info, puh. 041 513 6799