Valmennusryhmä 14–17-v.

Valmennusryhmä 14–17-vuotiaille (s. 2002–2005)

Nuorisovalmennuksen ryhmä harjoittelee yleisurheilulajeja sekä fyysisiä ominaisuuksia valmentajan johdolla neljä kertaa viikossa. Urheilijoille laaditaan myös henkilökohtainen harjoitusohjelma viikoittain.

Kiinnostaako sinua haastavat harjoitukset, uusien lajitaitojen oppiminen, oman kunnon kehittäminen ja treenaaminen ryhmässä? Jos vastasit kyllä, on ryhmä oikea paikka sinulle.

Harjoitukset ovat tehty monipuolisiksi eri ominaisuuksia kehittäviksi. Ryhmässä opit lajitaitojen lisäksi kehonhallintaa sekä punttitekniikat.

Lisäksi seuralla on käytettävissä kattavat lääkärin, hierojan ja fysioterapeutin palvelut, joihin ryhmien urheilijoilla on nopea pääsy.

Syys- ja talvikauden 2018–2019 harjoitusajat:
tiistai 18.00–19.30 vedot, Liikuntahalli
keskiviikko 16.30–18.00 tekniikka, Liikuntahalli
torstai 17.00–18.30 puntti, Kuumola
perjantai 17.00–18.30 vedot, Liikuntahalli

Ryhmän valmentaja: Jari Kataja, puh. 041 513 6799 jari.kataja(at)janakkalanjana.info

Valmennuksen hinta on 80 e/kk, laskutus 3 kk:n välein. Laskutusaika on 11 kk/vuosi. Lasku lähetetään sähköpostilla, paperilaskusta veloitetaan 5 e/lasku. Maksumuistutus lähetetään paperilaskuna, jolloin laskuun lisätään 5 euron maksumuistutuslisä.

Valmennusmaksu sisältää henkilökohtaisen valmennuksen, yleisurheilulisenssin, ilmoittautumismaksut pm- sekä SM-kilpailuihin, henkilökohtaisen ohjelmoinnin, nettipohjaisen harjoituspäiväkirjan, fyysiset testit kaksi kertaa vuodessa sekä Janan jäsenmaksun 5 e/vuosi.

Jos kuukausimaksullisessa toiminnassa (ryhmästä riippumatta) on mukana useampia saman perheen lapsia, toisen tai tätä useamman maksusta annetaan sisaralennusta 8 e/kk. Vanhemmat ilmoittavat alennuksen laskemista varten ilmoittautumisen yhteydessä sisaruksen/sisarusten nimet, harjoituskertojen määrän sekä ryhmän. Alennus voidaan myöntää, kun sisaruksilla on valittuna ryhmän maksimiharjoitusmäärä.

Jos urheilija lopettaa ryhmässä käymisen kesken kauden, on lopettamisesta ilmoitettava toimistolle (ks. yhteystiedot alla), muuten laskutamme normaalisti kauden loppuun.

Ilmoittaudu mukaan ryhmään

Tiedustelut: Jari Kataja, jari.kataja(at)janakkalanjana.info, puh. 041 513 6799