Janakkalan Jana ry Yleisurheilu

Seura

JANAKKALAN JANA RY YLEISURHEILU

Pääseuran sivulle

Janakkalan Jana ry on vuonna 1929 perustettu yleisseura. Tällä hetkellä yleisurheilu on seuran menestyvin laji. Yleisurheilu on ollut seuran lajivalikoimassa alusta alkaen.

Jana Yleisurheilun jäsenmäärä on kasvanut viidessä vuodessa 150 urheilijan seurasta noin 500 urheilijan seuraksi.

Janakkalan Janan tunnetuimmat urheilijat ovat olleet 1950-luvulla maaottelutason pituushyppääjä Matti Koskinen ja 1970-luvulla maaotteluestejuoksija Tapio Mikkola. Tänä päivänä Janassa on useita lupaavia urheilijoita.

Suomen Urheiluliiton Seuraliigassa (ent. Seuraluokittelu) Jana on 29:s yli 400 yleisurheiluseuran joukossa vuoden 2018 Seuraluokittelun mukaan.

Seuraluokittelun tilanne

Toiminta-ajatus:
”Jana Yleisurheilu on luotettava, hyvämaineinen ja aktiivinen seura, joka tarjoaa hyvää oloa, laaja-alaista tieto-taitoa, monipuolista liikettä ja mahdollisuuden menestyä – kaikille.”

Visio 2020: ”Jana Yleisurheilu on harrastajamäärältään ja menestykseltään Suomen 20 parhaan yleisurheiluseuran joukossa ja säilyttää asemansa Kanta-Hämeen ykkösseurana kaikilla osa-alueilla (SUL:n Seuraluokittelu 2018).”

Jana tarjoaa Sinulle mielenkiintoisen mahdollisuuden olla mukana seuratoiminnassa joko lajin harrastajana, ohjaajana, valmentajana, yleisurheilutuomarina tai monipuolisissa vapaaehtoistoiminnan tehtävissä.

Etsimme kasvavaan joukkoomme uusia tekijöitä!

Tervetuloa mukaan!

Jos haluat olla mukana viemässä janakkalalaista yleisurheilua Suomen huipulle, tule mukaan!

Lisätietoja: Sami Jalonen (pj.), puh. 050 486 9099, sami.jalonen(at)gmail.com

Kaikki seuran toimijat on vakuutettu. Lue lisää SUL:n sivuilta.