Sanni Kupariselle SM-hopeaa

Kiekonheiton Suomen mestaruudet ratkottiin lauantaina Porissa. Janakkalan Janan Sanni Kuparinen heitti N19-sarjan hopeaa tuloksella 44,29. Kultaa voitti Parkanon Urheilijoiden Silja Ahonen tuloksella 45,80. Kuparinen heitti hopeatuloksen toisella kierroksella. Viikko sitten hän heitti uudeksi seuraennätykseksi 44,61. Porissa pronssille sijoittui Turun Urheiluliiton Roosa Naula.

Janan Nilla Rättyä on parannellut kilpailu kilpailulta suorituksiaan. Tällä kertaa halliennätys koheni yli kolme metriä tulokseen 36,41, joka riitti kahdeksanteen sijaan. Tulos jäi vain neljä senttiä seitsemänneksi sijoittuneen Keuruun Kisailijoiden Jenna Rajalan suorituksesta.

Tulokset

Kuvassa: Sanni Kuparinen heitti Porissa SM-hopeaa tuloksella 44,29. Nilla Rättyä oli kilpailun kahdeksas halliennätyksellään 36,41.