Sanni Kuparinen kirkasti Janan halliennätystä

Janakkalan Janan heittäjien lyhyt hallikausi starttasi uusilla halliennätyksillä ANMJ-leirikisassa Tammelassa. Sanni Kuparinen heitti N19-sarjan kiekossa ykköseksi tuloksella 44,77 ja kirkasti samalla Janan halliennätyksen uusiin lukemiin. Edellinen seuraennätys (44,68) kirjattiin Kuparisen nimiin Porin SM-kisoista viime helmikuussa. Kuulassa Kuparinen työnsi 11,52.

Saman sarjan kiekkokisassa hopealle sijoittui Nilla Rättyä (kuvassa), jonka pisin kantoi 38,52. Rättyän edellinen halliennätys oli 36,41.

Hyvinkään hallihypyissä Janakkalan Janan 15-vuotias Helmi Lipsanen hyppäsi N17-sarjan kolmiloikan voittoon tuloksella 10,65. Lipsasen halliennätys viime kaudelta on 11,12. Anne-Mari Vallioniemi hyppäsi naisten seipäässä hopealle kauden parhaallaan 2,56.

11-vuotias Maija Harju käveli Jyväskylässä T13-sarjan 1000 metrin kävelyssä ennätyksekseen 5.36,20 sijoittuen kilpailun hopealle.

T13-sarjan tytöt kävivät päivittämässä ennätyksiään Tampereen Hippohalleissa. Maija Santanen juoksi 60 metrin alkuerissä ennätyksekseen 9,59. Ennätys koheni myös saman matkan aidoissa, kun matka kulki aikaan 12,94. Pituudessä Santanen hyppäsi ennätyksekseen 3,61. Inka Hämäläinen juoksi 60 metrin aidoissa ennätyksekseen 12,25 ja pituudessä päivitti ennätyksensä lukemaan 4,00. Myös kuulassa ennätykset päivittyivät, kun tulokseksi mitattiin 7,60.

Pajulahden Pikajuoksucupissa Janan aikuisurheilijat tekivät hyviä juoksuja. N40-sarjan Laura Nurminen juoksi alkuerissä ajan 9,08 sijoittuen eränsä kolmanneksi. Ensimmäistä kertaa Janan väreissä juossut N45-sarjan Sari Pikkarainen juoksi alkuerissä eränsä kakkoseksi ajalla 9,40. Finaalissa hän juoksi pronssille ajalla 9,42.