Sanni Kuparinen heitti voittoon Lohjan karnevaalikisassa

Perinteiset yleisurheilun lajikarnevaalit on tältä vuodelta peruttu, mutta osa leiriviikonloppuun kuuluvista kilpailuista järjestetään silti.

Janakkalan Janan Sanni Kuparinen ylsi lähelle ennätystään lajikarnevaalien N19-sarjan kiekkokisassa Lohjalla. Kuparisen pisin kantoi 48,26 ja oikeutti kilpailun voittoon. Tulos on myös ikäluokan kauden kärkitulos. Kuparisen ennätys viime kaudelta on 48,38.

Kilpailun kakkoseksi kiri tilastokakkosen paikkaa pitävä Turun Urheiluliiton Roosa Naula tuloksella 48,04.
Janan Nilla Rättyä heitti kilpailun neljänneksi uudella ennätyksellään 42,00. Edellinen ennätys 41,66 syntyi pari viikkoa sitten Akaalla. Rättyä pitää edelleen paikkansa ikäluokkansa tilastoviitosena.

Sanni Kuparinen oli tyytyväinen päivän kilpailuun, eikä paahteinen hellesää vaikuttanut urheilijan suorituksiin.

– Fiilis on hyvä, sillä sain todella tasaisen sarjan ja nousujohteisen kisan. Sarja on heittämistäni kaikista parhain. Heiton alku toimii nyt jo paremmin ja sain heitettyä rennompia heittoja. Heiton lopussa oli vielä vähän hätäilyä. Seuraavaksi kilpaillaan sitten kuulassa, Sanni Kuparinen kertoo.

Sekä Kuparinen että Rättyä astuvat kuularinkiin ensi viikon loppupuolella Tuusulassa.

Janan aikuisurheilijoista Lohjalla kilpailemassa oli tänään myös Sari Pikkarainen. Pikkarainen juoksi 100 metrillä ajan 15,16 sijoittuen viidenneksi. 200 metrillä hän juoksi kolmanneksi ajalla 32,47.

Teksti Pirjo Rättyä, kuva Jari Kataja

kt. Nilla Rättyä (vas.) heitti tänään neljänneksi ja Sanni Kuparinen voittoon N19-sarjan kiekkokisassa Lohjalla.