Onni Ruokankaalle keihäässä Janan ennätys

Janakkalan Janan keihäänheittäjä Onni Ruokangas aloitti kilpailukautensa Seinäjoella viikonloppuna erittäin lupaavasti. Tänä vuonna 18 täyttävä Ruokangas kiskaisi itsensä tuloksella 68,07 miesten keihäskisan finaaliin. Kilpailussa keihäänheittäjälupaus sijoittui kahdeksanneksi.

Ruokankaan tulos on myös uusi Janan seuraennätys. Edellinen seuraennätys (66,74) kirjattiin Sasu Partasen nimiin vuonna 1997.

19-vuotiaiden EM-kilpailurajaa (68,65) tavoittelevalla urheilijalla rajan ylitys on täysin mahdollinen. Raja tulee olla tehtynä viimeistään 4. heinäkuuta.

Sanni Kuparinen aloitti kisakautensa Turun Tilastopaja-cupissa naisten kiekossa. Kuparinen heitti tuloksella 48,30 kilpailun pronssisijalle.

N17-kiekossa ennätyksiään uusiin lukemiin päivittivät myös Jenniina Virtanen, joka heitti 30,89 sekä Anniina Henttonen tuloksella 25,71. T15-sarjan kuulassa Tuuli Kulju työnsi kauden parhaakseen 10,73 sijoittuen kilpailun viidenneksi. Keihäässä hän oli myös viides ennätyksellään 36,85.

P15-kiekossa Jussi Heikkiniemi heitti ennätyksekseen 37,07 sijoittuen komeasti neljänneksi.

Sari Pikkarainen juoksi Helsingissä naisten 150 metrillä uudeksi ennätyksekseen 22,71.

Kotkassa Olli Juvonen heitti miesten kiekkokisan ykköseksi kauden parhaallaan 34,40.