Menestystä janalaisille kestävyysjuoksijoille

Janakkalan Janan kestävyysjuoksijat ovat jälleen niittäneet menestystä pitemmillä matkoilla. Viime viikonloppuna Wihan kilometrien puolimaratonilla Kourulan perheeseen napsahti peräti kaksi mitalia. Emilia Kourula juoksi puolimaratonilla naisten sarjan hopealle tuloksella 1:46:14 ja 15-vuotias Pinja Kourula pinkoi pronssille ajalla 1:46:32.

Viikkoa aikaisemmin Janan Janne Niemi juoksi Pirkan hölkässä 33 kilometriä parantaen henkilökohtaista ennätystään lukemaan 2:02:48. Tuolla tuloksella hän sijoittui miesten yleisen sarjan hopealle. Tulos oli myös koko kilpailun toiseksi paras aika. Miesten yleisen sarjan voitti Vetelin Urheilijoiden Ari Lassila tuloksella 1:59:27. Miesten yleiseen sarjaan osallistui tänä vuonna 272 juoksijaa.

Viime vuonna Janne Niemi oli Pirkan hölkän nopein tuloksella 2:04:21.