Lisää A-rajojen ylityksiä janalaisille

Janakkalan Janan yleisurheilijat ovat jälleen tehneet hyviä tuloksia. Helmi Lipsanen hyppäsi Hämeenlinnassa N17-sarjan pituudessa neljänneksi ennätyksellään 4,90. Lipsanen rikkoi samalla myös ikäluokkansa SM-kilpailuihin vaadittavan A-rajan. A-rajan on ylittänyt myös Julia Pitkänen, joka sijoittui neljänneksi T15-sarjan kiekossa uudella ennätyksellään 32,49.

Anniina Henttonen oli saman kiekkokisan kahdeksas tuloksella 24,09. T13-kiekossa Hanna Henttonen heitti ennätyksekseen 14,79. Tuuli Kulju juoksi T15-sarjan 100 metrillä 14,17.

Helsingissä järjestetyissä eteläisen ja kaakkoisen alueen mestaruuskisoissa Lotta Jalonen juoksi N17-sarjan 200 metrin alkuerissä eränsä voittoon ja uudeksi ennätyksekseen 28,23 sijoittuen kokonaiskilpailun yhdeksänneksi. 100 metrin aidoissa hän oli kuudes ajalla 16,08. Nea Nummenpää hyppäsi saman sarjan pituudessa tuloksen 4,69 (11.). N17-sarjan kuulassa Julia Pitkänen työnsi 9,53 ja Jenniina Virtanen 8,98. Virtanen heitti kiekossa yhdeksänneksi tuloksella 25,19. Emma Kuikka juoksi N19-sarjan 100 metrillä 14,08.

Myös Onni Ruokangas aloitti kisakautensa Helsingissä. Heitot olivat lupaavan pitkiä, mutta valitettavasti vielä tällä kertaa ei saatu ainuttakaan mitattavaa tulosta.

M30-sarjan Olli Juvonen urakoi Laihialla kolme lajia. Sarjansa ainoana kilpailijana hän työnsi kuulassa 11,11, heitti kiekossa 31,60 ja keihäässä 27,68. N50-sarjan Inka Juvonen työnsi kuulassa 6,39 ja heitti kiekossa 19,84.

Teksti Pirjo Rättyä, kuva Arto Nousiainen

Tuloksia

Kuva: Julia Pitkänen heitti Hämeenlinnassa T15-sarjan kiekossa neljänneksi uudella ennätyksellään 32,49.