Polkujuoksukoulu

Opastuksen kautta kesän lenkkipoluille! Polkujuoksu on trendi, joka on lyönyt itsensä läpi Suomessa muutamassa vuodessa.

Miksi tyytyisit juoksemaan kaduilla pakokaasujen seassa, kun voit nauttia juostessa luonnon hiljaisuudesta ja komeista maisemista.

Polkujuoksukoulussa opit oikean juoksutekniikan poluille, oikeat varusteet luonnossa liikkumiseen sekä erilaisia hyödyllisiä asioita kuten kartanlukutaitoa. Janan polkujuoksukoulussa sinulla on lisäksi mahdollisuus tutustua juoksemiseen harrastuksena, oppia harjoittelemaan oikein ja saada henkilökohtaista palautetta sekä saada tietoa ravinnosta.

Polkujuoksukoulussa annetaan vinkkejä tekniikkaharjoitusten lisäksi harjoittelun monipuolisuuteen sekä lihaskuntoon, että venyttelyyn. Osallistujalta ei vaadita aikaisempaa harrastuneisuutta vaan tarkoituksena on tarjota virikkeitä juoksuharrastuksen ja kuntoilun aloittamiseen.

Jokainen kerta muodostuu luennosta ja käytännön harjoittelusta, tule siis juoksuvarusteissa paikalle.

Valmentajana polkujuoksukoulussa toimii Jarmo Väisänen.

Polkujuoksukoulun ohjelma

Paikka ja aika: Kuumolatalo, Kuumolantie 11, 14200 Turenki
klo 18.00–20.00

  1. tiistai 17.4.2018 Luento: Kuinka harjoittelen oikein. Harjoitus: Peruskestävyyslenkki.
  2. tiistai 24.4.2018 Luento: Varusteet poluille. Harjoitus: Juoksutekniikka tasaisella ja polulla.
  3. tiistai 8.5.2018 Luento: Kartan lukeminen ja sovellukset. Harjoitus: Ylämäkitekniikka.
  4. tiistai 15.5.2018 Luento: Terveellinen ravinto. Harjoitus: Alamäkitekniikka.
  5. tiistai 22.5.2018 Luento: Vaihtelua harjoitteluun. Harjoitus: Intervallit polulla.

Hinta: 95 euroa. Polkujuoksukoulu laskutetaan sähköpostilla ilmoittautumisen jälkeen ja maksu on oltava maksettuna ennen ensimmäistä kertaa.

Aikuisten toiminnassa maksuvälineinä käyvät myös Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit, Smartumin saldo ja Edenredin virikesetelit. Jos maksat arvoseteleillä, varaa maksu mukaan ensimmäisellä kerralla. Jos maksat Smartumin saldolla tai Edenredin mobiilmaksulla, lähetä kuitti Jari Katajalle sähköpostilla (jari.kataja@janakkalanjana.info).

Lisäksi voit liittää polkujuoksukouluun seuraavat paketit:

  • Tasotesti juoksumatolla. Testin avulla saat sykerajat, joilla pystyt kehittämään kuntoasi oikeaoppisesti. Testin hinta 30 e (norm. 40 e).
  • Henkilökohtainen harjoitusohjelma kahdeksi kuukaudeksi (kesä-heinäkuu). Sisältää haastattelun, jonka pohjalta valmentaja laatii viikko-ohjelman kahdeksi kuukaudeksi eteenpäin. Harjoitusohjelman hinta 40 e.

Ilmoittautumiset 13.4.2017 mennessä tämän linkin kautta

Mukaan mahtuu 25 ensimmäistä!

Lisäkysymykset: Jari kataja puh. 041 5136799 tai jari.kataja@janakkalanjana.info