Kilpailuohjeet

KILPAILUPAIKKA

Liinalammen urheilukenttä sijaitsee Turengissa.
Osoite: Liinalammintie 6, 14200 Turenki (Janakkala)

PYSÄKÖINTI

Pysäköinti ehdottomasti vain sallituilla paikoilla. Liinalammintien varrella on pysäköinti kielletty. Kiinteistöille on taattava esteetön kulku.

Leiriytyminen Liinalammen ympäristöön on kielletty.

OHJEITA KILPAILIJOILLE

  1. Kaikki lajit suoritetaan Liinalammen kentällä.
  2. Osallistumisen varmistus suorituspaikalla 15 minuuttia ennen lajin alkua (myös juoksuissa). Kaikissa lajeissa on käytössä kilpailunumero. Se haetaan kisapaikan infosta (=huoltorakennuksen lasikoppi). Eräjaot on tehty torstaina SB:n (tai muun luotettavan arvion) mukaan. Eräjaot nähtävissä Tuloslistassa sekä kentän ilmoitustaululla. Jos aikataulut viivästyvät, urheilija pääsee seuraavaan kenttälajiin mukaan, vaikka laji olisikin jo alkanut. Jos taas kenttälaji jatkuu pitempään ja urheilijalla olisi juoksulaji alkamassa, hän voi käydä juoksemassa matkan ja palata toiseen lajiin, jos se on vielä käynnissä. Juoksut pitää suorittaa omassa erässä.
  3. Jälki-ilmoittautuminen (15 e/laji) kisapaikan INFO:ssa. Jälki-ilmoittautumisten maksu INFO:on.
  4. Hakaneulat voi palauttaa INFOon. Samaa numerolappua käytetään molempina päivinä kaikissa lajeissa
  5. Omat heittovälineet pitää tarkastuttaa viimeistään noin 60 min ennen lajin alkua. Välineet mitataan ja punnitaan seiväshyppypaikan luona olevassa punaisessa rakennuksessa (perjantaina INFOSSA). Välineet ovat kaikkien kilpailijoiden käytössä kisan viimeisen kierroksen loppuun asti eli koko kyseisen kilpailun ajan. Välineet kuljetetaan itse suorituspaikalle.
  6. Kenttälajien kilpailijat kokoontuvat suorituspaikalle noin 15 minuuttia ennen lajin alkua, jos toinen laji ei ole silloin menossa. Jos urheilijalla on toinen laji vielä käynnissä, kilpailija voi siirtyä sen päätyttyä suoraan seuraavalle suorituspaikalle ja ilmoittautua sihteerille. Juoksuihin kokoonnutaan suoraan lähtöpaikalle. Kenttälajeissa kaikilla osallistujilla on ensin kolme suoritusta ja sitten kahdeksan parasta jatkaa toiset kolme. Päivän ensimmäisten kenttälajien harjoitushypyt/-heitot tulee olla suoritettuna ennen kisan ilmoitettua alkua, jotta kisa alkaa ajallaan. Etenkin heittolajeissa on huomioitava, että harjoitusheittoja saa tehdä vasta kun lajinjohtaja antaa siihen luvan.
  7. Jos aikataulu mahdollistaa, kilpailijat esitellään suorituspaikalla ennen lajin alkua aikataulun puitteissa, juoksuissa ennen erän alkua. Kuuluttaja sanoo urheilijan nimen, jolloin kilpailija astuu askeleen eteenpäin ja heilauttaa samalla kättään.
  8. Palkintojen jakoa varten kokoonnutaan kuulutuksen jälkeen kioskivaunua lähinnä olevan radanylityspaikan luo (aidassa roikkuvassa kyltissä lukee PALKINTOPARKKI). Palkintoja jaetaan sopivissa ryppäissä, kun tulokset valmistuvat.
  9. Jos kenttälajin aikana kuulutetaan urheilijaa palkintojenjakoon, urheilija voi käydä hakemassa palkintonsa ja jatkaa sitten kilpailua. Juoksun lähtöpaikalta ei voi lähteä palkintojenjakoon.
  10. Ensiapu: ensiaputarvikeita ja -apua infosta/tulospalvelusta. Kylmäpusseja myös suorituspaikoilla. Perjantaina ja lauantaina kentällä myös ensiapuhenkilö.

Turvallisuuden ja kilpailurauhan takaamiseksi, huoltajien paikka on kentän ulkopuolella, ei nurmella eikä juoksuradoilla!

Hyviä kisoja kaikille!