Janan juoksijoille menestystä Säkylän puolimaratonilta

Janakkalan Janan juoksijat menestyivät loistavasti Suomen Aikuisurheiluliiton puolimaratonin Suomen mestaruus -juoksussa. Kilpailu juostiin 3. lokakuuta Säkylässä. Kotiin tuomisina oli peräti kaksi SAUL:n SM-mitalia.

Samassa yhteydessä juostiin myös Mansikkamaraton, jonka puolimaratonin matkalla Hilja Niemi juoksi naisten sarjan pronssille ajalla 1:41:02. Tulos on myös N17-sarjan kauden kärkitulos.

SAUL:n SM-puolimaratonin M35-sarjan voitti Janakkalan Janan Ismo Ylenius, joka juoksi matkan aikaan 1:25:02. Yleniuksen ennätys samalta matkalta on viime vuoden huhtikuussa juostu 1:20:20. M45-sarjan Janne Vuola oli oman sarjansa neljäs ajalla 1:41:42.

N45-sarjan matkalla Piia Kokko juoksi hopealle ajalla 1:48:13. N40-sarjassa Hanne Pirilä oli neljäs ajalla 1:45:05.