Janalle kaksi hopeaa ja pistesija SAUL:n SM-moniotteluista

Suomen Aikuisurheiluliiton SM-moniottelut käytiin sunnuntaina Helsingissä. Janakkalan Janasta mukana oli kolme urheilijaa, jotka toivat mukanaan kaksi SM-hopeaa ja yhden pistesijan.

Toisen mitaleista toi N35-sarjassa otellut Anne-Mari Vallioniemi, joka saavutti kilpailussa 1587 pistettä. Tulos oli myös urheilijan kauden paras. Toisen mitalin otteli Maarit Lindberg, joka keräsi kokoon N40-sarjassa 2482 pistettä. Lindbergin ennätys viisiottelussa kolmen kilon kuulalla on 2895 pistettä viime vuoden maaliskuulta.

Petri Satto sijoittui M50-sarjan viisiottelun neljänneksi ja pistesijalle ennätyksellään 1468 pistettä.

Suomen Aikuisurheiluliiton Maljapistetilastossa Janakkalan Jana on tällä hetkellä sijalla yhdeksän. Janalaiset urheilijat ovat tänä vuonna keränneet kokoon jo ennätykselliset 108 pistettä. Viime vuonna Janan sijoitus Maljapisteissä oli 17:s 124 pisteellä. Vuonna 2017 janalaisten pisteet ylsivät sijalle 223.