Janalaisille Mikkelistä 14 SAUL:n SM-mitalia

Suomen Aikuisurheiluliiton Suomen mestaruuksista kilpailtiin viikonloppuna Mikkelissä. Janakkalan Janan pienehkö joukkue onnistui kilpailuissa erinomaisesti napaten peräti 14 eri väristä mestaruusmitalia.

Petri Satto onnistui odotetusti M50-keihäässä. Hän ylsi hopealle kauden parhaallaan 57,26.

Olli Juvonen nappasi M35-sarjasta peräti neljä mitalia. Hopeaa tuli painonheitosta ennätyksellä 10,68 sekä moukarista (31,02), pronssia keihäästä tuloksella 32,09 ja kiekosta (33,42). Kuulassa hän oli neljäs tuloksella 10,41.

M30-sarjan 100 metrillä Joonas Lehtonen juoksi kuudenneksi ennätyksellään 12,98.

Ismo Ylenius juoksi M40-sarjan 1500 metrillä pronssille ajalla 4.46,79.

M35-sarjassa Juho Toivari juoksi 100 metrin finaalissa kuudenneksi (12,64). Toivari oli kuudes myös 200 metrillä (25,60).

Ari Kela heitti M55-sarjan kiekossa neljänneksi ennätyksellään 36,27. Keihäässä hän oli viides tuloksella 45,99.

N50-sarjassa Sari Pikkarainen juoksi 200 metrillä hopealle tuloksella 31,30. Kiekossa hän oli viides tuloksella 22,70. Saman sarjan Inka Juvonen työnsi kuulassa kahdeksanneksi (6,80). Painonheitossa Juvonen oli seitsemäs kauden parhaallaan 7,72.

N45-sarjan 100 metrillä Taru Viiru juoksi seitsemänneksi ajalla 14,78. Alkuerissä hän taittoi matkan kauden parhaimpaan vauhtiinsa 14,43. 200 metrillä Viiru juoksi kahdeksanneksi ajalla 31,64.

N40-sarjan 80 metrin aidoissa Maarit Lindberg juoksi pronssille kauden parhaallaan 15,22. Maria Torttila oli saman kilpailun viides ennätyksellään 16,07. 400 metrin aidoissa Lindberg oli neljäs ennätyksellään 79,09.

Lindberg onnistui myös keihäässä ja heitti kauden parhaallaan 38,18 hopeaa. Kuulassa hän oli jälleen pronssilla ennätyksellään 10,77, mutta painonheitossa tuli kultaa ennätyksellä 10,66. Anu Virtanen oli saman kilpailun viides kauden parhaallaan 9,30. Moukarissa Virtanen kieputti hopealle tuloksella 32,20. Kiekossa Virtanen oli kymmenes (23,22).

N35-sarjan Saana Topp hyppäsi kolmiloikassa kultaa tuloksella 10,85. Pituudessa hän oli pronssilla kauden parhaallaan 4,79.