Janalaisille jälleen hyviä tuloksia

Orimattilan tähtien kisoissa Lasse Hämelahti juoksi miesten 100 metrillä alkuerien nopeimman ajan 11,15. Tulos oli tuolloin myös Hämelahden kauden paras. Finaalissa hän sijoittui hopealle ajalla 11,27. Saman illan aikana Iikka Alingué hyppäsi miesten pituuskisan viidenneksi kauden parhaallaan 7,30. Alinguén ennätys 7,38 on viime vuoden elokuulta.

Pari päivää myöhemmin Hämelahti juoksi 100 metriä vielä vauhdikkaammin. Eteläisen ja kaakkoisen alueen mestaruuskisoissa Vantaalla hän juoksi alkueränsä voittoon ja kilpailun toiseksi parhaimman ajan 11,03. Tällä kertaa Hämelahti jätti kuitenkin finaalin väliin. Hämelahden ennätys 10,78 on juostu viime vuoden kesäkuussa.

Petra Kallionpää on tällä kaudella osoittanut loistavaa hyppykuntoa. Vantaalla Kallionpää hyppäsi jännittävän naisten kolmiloikkakisan voittoon tuloksella 11,73. Viikkoa aikaisemmin hän hyppäsi kotikentällään Janakkalassa ennätyksekseen 11,85.

Sanni Kuparinen onnistui jälleen kiekkoringissä. Hän paranteli Janan seuraennätystä jälleen uusiin lukemiin sijoittuen tuloksella 48,55 naisten kilpailun pronssille. Tulos on myös N19-ikäluokan kauden uusi kärkitulos. Nilla Rättyä oli kiekkokisan viides tuloksella 41,82 ja Jenniina Virtanen yhdestoista (25,48).

Kuparinen sijoittui myös kuulassa pronssille työnnöllään 12,70. Rättyä työnsi kilpailussa 10,25 (10.).

Miesten kuulassa Olli Juvonen työnsi hopealle tuloksella 11,00. Keihäässä Juvonen sijoittui seitsemänneksi (34,13). Moukarissa hän oli kahdeksas ennätyksellään 28,78. Petri Satto heitti miesten keihään hopealle tuloksella 53,12. Ari Kela oli saman kilpailun neljäs ennätyksellään 43,88 ja Juvonen seitsemäs (32,83).

Laura Anttila juoksi naisten 100 metrin alkuerissä 14,67 ja Maarit Lindberg heitti naisten keihäässä 34,14 sijoittuen seitsemänneksi.

Lohjalla Meeri Koliseva juoksi T13-sarjan 60 metrin aidoissa pronssille tuloksella 10,32. Miesten 100 metrin alkuerissä Juho Rönkä juoksi ajan 11,50.

Riihimäellä Julia Pitkänen hyppäsi T15-sarjan pituudessa 4,11 (8.).