Janalaisille hyviä tuloksia eri puolilta Suomea

Janakkalan Janan urheilijat ovat kilpailleet jälleen eri puolilla Suomea. Jussi Heikkiniemi heitti Klaukkala Gameseissa ainoana kilpailijana P15-sarjan kiekkokisassa uudeksi ennätyksekseen 47,28.

Heikkiniemi on parantanut tuloksiaan viime vuodesta peräti 15 metriä 15 senttiä. Tällä hetkellä hän on kiekossa ikäluokkansa kausitilaston viidentenä.

Inka Hämäläinen nappasi Klaukkalassa mitalit kaikista lajeistaan. T13-sarjan 60 metrin aidoissa hän juoksi pronssille ennätyksellään 10,80 ja korkeudessa ponnisti kultaa sivuten ennätystään 1,52. Pituudessa Hämäläinen hyppäsi kultaa ennätyksellään 4,63. Kolmannen kultamitalinsa hän nappasi kuulasta ennätyksellään 10,40. Korkeustuloksellaan Hämäläinen on tällä hetkellä ikäluokkansa kausitilaston neljäntenä.

Myös Maija Santasella kulki Klaukkalassa. T13-sarjan korkeudessa hän sijoittui hopealle ennätyksellään 1,41. Kolmiloikassa hän hyppäsi ennätyksekseen 9,81 voittaen samalla kultaa. Pituudessa Santanen oli tiukan kisan neljäs ennätyksellään 4,58 ja 60 metrillä hän juoksi kahdeksanneksi ajalla 9,09.

Venla Liukkonen heitti T14-sarjan moukarissa seitsemänneksi ennätyksellään 21,34.

Vihdissä Anniina Henttonen heitti N17-sarjan kiekossa hopealle tuloksella 23,80. Hanna Henttonen oli T15-sarjan neljäs 300 metrillä ennätyksellään 51,77.

Sastamalassa Eeli Vähätalo heitti P13-sarjan keihäässä ennätyksekseen 23,86 (13.). Aada Vähätalo oli T11-sarjan kolmiottelun seitsemäs ennätyksellään 766.

Riihimäellä Tuuli Kulju työnsi T15-sarjan kuulassa pronssille kauden parhaallaan 11,16. Keihäässä hän oli hopealla tuloksella 35,67.

Eeli Vähätalo työnsi P13-sarjan kuulassa neljänneksi tuloksella 8,16. Keihäässä hän heitti kymmenenneksi tuloksella 19,98. Aada Vähätalo työnsi T11-sarjan kuulassa seitsemänneksi tuloksella 6,59. Keihäässä hän oli seitsemäs ennätyksellään 15,09.

Tampereella Maija Santanen hyppäsi seipäässä ennätyksellään 1,92 neljänneksi. Laura Anttila juoksi naisten 100 metrillä 14,25. Naisten 400 metrin aidoissa Ella Pullinen juoksi kuudenneksi ajalla 82,57.

Juho Rönkä juoksi Kuopiossa miesten 100 metrillä ajan 11,73.

Kaikki tulokset

Kuva: Inka Hämäläinen nappasi Klaukkala Gameseista mitalit kaikista neljästä lajistaan.