Ella Junnilalle Kalevan kisojen hopeaa

Kuluvan kauden kotimainen yleisurheilun huipentuma, Kalevan kisat, kilpailtiin menneenä viikonloppuna Jyväskylän Harjun stadionilla.

Janalaisittain kisat sujuivat mallikkaasti. Ella Junnilla nappasi korkeuden hopeaa nilkkakivusta huolimatta. Junnila ylitti Jyväskylässä 186 ja kisan voitti Eleriin Haas kauden parhaallaan 188. Junnila on tänä kesänä hypännyt N22-sarjan Suomen ennätyksen ja kauden kärkituloksen 192 heinäkuun alussa Joensuussa.

Iikka Alingué oli miesten kolmiloikan neljäs tuloksella 15,34 ja jäi pronssimitalista vain seitsemän senttiä. Alinguén ennätys tältä kaudelta on 15,50. Tällä tuloksella hän on myös M19-sarjan tilastoykkönen. Miesten tilastossa hän on neljäntenä.

Janne Niemi juoksi miesten 10 000 metrillä ajan 34.23,16 sijoittuen kuudenneksitoista. Sanni Kuparinen ei naisten kiekon karsinnassa yltänyt tasolleen ja jäi kilpailun yhdeksänneksitoista tuloksella 35,25.

Junnilaa valmentaa Jouko Kilpi, Alinguéta ja Kuparista Jari Kataja.