Aurinkoinen Ilves Trail Run

Janakkalan Jana yleisurheilun ensimmäinen Ilves Trail Run juostiin lauantaina aurinkoisessa ja erittäin keväisessä säässä Tarinmaan maastossa. Kilpailuun osallistui 53 eri-ikäistä juoksijaa ja palkintoja päästiin jakamaan jokaisessa sarjassa (N/M, N/M40, N/M50 ja N/M60). Noin yhdeksän kilometrin mittaisella reitillä maasto vaihteli tasaisesta mäkiseen ja kuivasta kosteaan. Lähtö oli Tarinmaan koulun pihalta ja maalialueena toimi Laurinmäen museoalue.

Miesten yleisen sarjan voitti Pellon Ponnen Juho-Matti Taivainen juosten samalla kilpailun parhaan ajan 38:56. Kilpailun toiseksi parhaimman ajan (39:10) juoksi hattulalainen Marko Manni ja kolmanneksi parhaan Hämeenlinnan Tarmon Eero Hämäläinen (39:46). Miesten yleisen sarjan toiseksi juoksi Pawel Winkler sijoittuen kokonaiskilpailun neljänneksi ajalla 40:33. Yleisen sarjan kolmanneksi sijoittui Johannes Pulkkinen (41:40).

Naisten yleisen sarjan voitti Anna-Stina Hievanen. Toiseksi sijoittui Satu Hiltunen (TREMK) ja kolmanneksi Tawast Trail Clubin Hanne Blomberg.

M40-sarjan voitti Marko Manni, toiseksi juoksi Turengin Sarastuksen Pertti Koskela ja kolmanneksi Hämeenlinnan Tarmon Kari Virtanen. N40-sarjan voitti Janakkalan Janan Tanja Olkkonen, toiseksi sijoittui Tawast Cycling Clubin Tuija Jantunen ja kolmanneksi Hämeenlinnan Hiihtoseuran Anne Alarotu.

M50-sarjan ykköseksi juoksi Hämeenlinnan Tarmon Eero Hämäläinen, toiseksi Joken Tallin Heikki Keso ja kolmanneksi Lahti Sportin Pertti Kylmälä. N50-sarjan voitti Lahti Sportin Teija Murtomäki, toiseksi sijoittui Janan Marja-Liisa Wallenius ja kolmanneksi Minna-Maija Kemppi.

M60-sarjan voittoon juoksi Wanajan Juoksuklubin Aarne Heino. N60-sarjan kaksoisvoiton nappasivat Janakkalan Ladun Päivi Kuotola ja Tiina Hiidenkari.

Tulokset 5.5.2018

Kuvia tapahtumasta Jana yleisurheilun FB-sivuilla

Kuva: N50-sarjan voitti Teija Murtomäki (keskellä), toiseksi sijoittui Marja-Liisa Wallenius ja kolmanneksi Minna-Maija Kemppi (vas.)